Segíteni sokféleképp tudunk: kérdésekkel, hallgatással, támogatással, jelenléttel…Várjuk, hogy az ügyfeleink, barátaink, családtagjaink kérjenek tőlünk segítséget, hiszen mi rendelkezésükre állunk – ez a segítő identitásunk része. De vajjon hogyan és mikor kérünk mi segítséget? Ezekről a kérdésekről gondolkozunk közösen…

Bognár Katalin a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület szakmai vezetője beszél majd az általuk alkalmazott szupervíziós rendszerről, hozzáadott értékéről munkájuk során.

A workshop résztvevői betekintést nyerhetnek abba, hogy milyen eszközökkel segítik az önreflexiós munkát és bepillanthatnak a Menedék Egyesület hétköznapjaiba.

Bognár Katalin: És nekünk ki segít?

Bognár Katalin vagyok, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület szakmai vezetője, szociális munkás. Trénerként és a szociális szolgáltatások támogatójaként egyaránt fontos számomra, hogy a kliens-kapcsolatban dolgozó segítő szakemberek támogatása rendszer-szinten megvalósulhasson a saját szervezetünkben, illetve az ellátórendszer egészében. A hatékony munkavégzéshez elendhetetlen a saját szakmai önismereti munka támogatása és a megfelelő külső segítség igénybe vételének biztosítása.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Kompetencia Fórum ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2017. november 23. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.