Amikor a coachnak el kell adnia magát

 

Coachkarriered során biztosan kaptad már magad azon, hogy az előtted ülő HR-es szemébe nézel, miközben görcsösen arra koncentrálsz, hogy „most nagyon szimpatikusnak kell lennem”.

Ha nem, akkor ez a program nem neked szól. De ha igen, akkor gyere el, és gondolkozzunk el közösen azon, hogy mi is történik egy ilyen értékesítési helyzetben.

 

Számítok a történeteitekre, a Ti jó megoldásaitokra és én is készülök. Talán lesznek közöttünk HR-es coachok is, aki segítenek egy kicsit belátni a kulisszák mögé. 
Egy tartalmas coachklubra készülök Veletek, és már nagyon várom!

 

 

Bezerédy-Herald Balázs ACC

business coach, team coach, tréner, közgazdász, értékelemző

 

A Y2Y Business Coaching, Magyarország első Y generációs szervezetfejlesztő csapatának társalapítója. 2018 óta az ICF Magyar tagozatának kincstárnok-titkára, elnökségi tagja. Munkavállalási tanácsadó.

17 évig területfejlesztéssel foglalkozott projektmenedzserként, csoport, iroda, üzletág- és cégvezetőként. 2015-ben a Coach Akadémián szerezett business coach képesítést. Az utóbbi években a coaching mellett számos tréninget is lebonyolított kkv és nagyvállalati környezetben, bekapcsolódott több szervezetfejlesztési projektbe. Munkája során a fancy modellek alkalmazása helyett jobban szeret az intuícióira hagyatkozni. 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Coachklub ezen programja 2 CCE (Continuing Coaching Education) pontot ér.
Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.
Időpont: 2019. május 2. (csütörtök) 18.30–20.30
Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam