Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

 

Szeretettel vár mindenkit egy coaching-szupervíziós estre Tóth Annamária.

 

Az este specialitása, hogy a feldolgozni kívánt helyzeted, eseted, témád alkotás segítségével veheted górcső alá. Ecsetek, festék és vászon lesz segítségedre, na meg persze coach társaid, hogy akár tanulságot vonj le, akár ráláss valamely coach működésedre.

 

Tóth Annamária – Executive és Business Coach, Teamcoach, Tréner, Szervezetfejlesztő.

 

2005 óta foglalkozik szervezetfejlesztéssel, vezetés- és készségfejlesztéssel. Közel 1500 a coaching óráinak száma. 2016 Év ICF Coacha lett. Fejlesztési projektekben vezetőként, coachként, trénerként tevékenykedik. Coachok, trénerek képzésében is részt vesz, mentoringot 3 éve végez.

Jelenleg a Coaching Team coaching üzletágvezetője, a Fiatal Vezetők Akadámiája-, az Év Fiatal Vezetője Díj és a Coaching Team Coach Képzés vezetője és oktatója.

 

 

Folyamatosan kísérletezik az üzleti, vezetésfejlesztő tevékenysége mellett.  Megálmodott már nő-férfi kapcsolat témában programot, játszott playback színházban, részt vett pszichodráma képzésen, mozdulatművészeti kurzuson, festő tanfolyamon. Ez utóbbi ihlette a „Fesd meg a témád” programot, ahol az alkotás, reflexió és a coach kísérés ötvöződik. Ezzel a programmal időről-időre szervez nyílt alkalmat, és már a 2016-os Kaland-Kísérlet-Kihívás ICF konferencián is tartott belőle egy izgalmas workshopot.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. május 30. (szerda) 18:00 – 20:00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam