Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

Szeretettel vár mindenkit egy coaching-szupervíziós estre Kállay Natália MCC!

Ez egy új szakmai műfaj hazánkban, olyan csoportos esetfeldolgozás a szupervíziós módszertanokból táplálkozó csoportos tanulási forma, melyben a csoporttagok a saját maguk által hozott eseteket vizsgálják meg több szemszögből. A módszer előnye, hogy egy rövid alkalommal számos új nézőpontot megismernek az esetet hozó tagok, a résztvevőktől pedig nemcsak azonnal felhasználható megoldási javaslatokat kapnak, de figyelmüket a dilemma feloldásához szükséges erőforrásokra és a bennük meglévő erősségekre irányítják.

Azok számára, akik nem hoznak saját helyzetet, ugyancsak fejlesztő hatású lehet egy-egy alkalom, hiszen a módszer különböző szakaszaiban gyakorolják a hatékony kérdezés kompetenciáját, illetve a megoldási javaslatok alkotásának érdekes és újszerű folyamatával is megismerkedhetnek.

A coaching-szupervízió szakmai személyiségfejlesztő módszer, amelynek célja a hivatásbeli személyes és szakmai kompetenciák fejlesztése. Partnerségre épülő, szerződésen alapuló tanulási folyamat, melynek elsődleges célja a tapasztalatokból való tanulás és a szakmai tevékenység reflexiója, ami tudatosabb, egyre professzionálisabb munkavégzést tesz lehetővé.

A coaching-szupervízió biztonságos, szabad, minősítésmentes reflexiós teret hoz létre, rálátást nyújt szakmai életünkre, helyzeteinkre, és segít saját működésünk tudatosításában, a munkavégzéssel kapcsolatos stresszhelyzetek, munkahelyi problémák, konfliktusok, érzelmi elakadások kezelésében. A résztvevők már meglévő, a munkájukban használt kompetenciáira épít, azokat tudatosítja és fejleszti.

Közérthető, valós, mindennapi dolgokra fogunk közösen fókuszálni, és legjobb reményeim szerint, az este után könnyen hasznosítható tapasztalatokkal távozhatnak a résztvevők.

Kállay Natália, MCC – Vezetői és business coach, 2006 óta dolgozik kis-, közepes és nagyvállalatokban, start-upokkal és alapítványoknál, egyéni üléseken, csoportokkal és teamekkel. Munkája során elsősorban a megoldásközpontú coachingot alkalmazza kisebb és nagyobb volumenű szervezeti változási folyamatok támogatására is. Üzleti kommunikáció tréneri háttérrel, és 100 fős szervezet szakmai igazgatói vezetői tapasztalatával kezdett el a coachinggal foglalkozni.

"Azt hiszem, hogy a mester cím megszerzésénél jóval fontosabb, ami utána jön. Akivé válsz, amit tanulsz ebben a folyamatban magadról és a szakmáról, az számít.

Nap-nap után dolgozom azon, hogy a legjobb formámat tudjam adni minden egyes ügyféllel, egy kicsit túlszárnyalva az előző napot."

REGISZTRÁCIÓ

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. április 23. (hétfő) 18:00 – 20:00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.