Újságíró és interjúalany, coach és ügyfél. Az, hogy mindkét fél számára sikeres lesz-e a találkozásuk, alapvetően a kettejük közötti kommunikáción múlik. Hogyan lehet átalakítani a bonyolult alá- és fölérendeltségi viszonyokat, kioltani a belső feszültségeket és ellenállásokat, olyan bizalmi viszonyt kialakítani, mely mindkét félt érdekeltté tegye a közös sikerben? Egy gyakorló újságíró-kérdező osztja meg évtizedek alatt felgyűlt tapasztalatait és dilemmáit.

Pikó András újságíró, szerkesztő, kommunikációs szakember. Dolgozott az írott sajtóban, készített televíziós műsorokat, de leginkább a rádiózás áll közel hozzá. Lassan három évtizednyi mikrofon mögött eltöltött idő alatt, számos emlékezetes beszélgetéssel a háta mögött még mindig kutatja: mitől válik mások számára is élvezhetővé egy beszélgetés, és ami még nagyobb titok, miként lesz a kérdező és a kérdezett számára is felemelő élménnyé.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. november 29. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.