BUSINESS FEST

Az üzlet társasjáték. Ne játszd egyedül! 

A Business Fest az első olyan kötetlen üzleti esemény, ahol a különböző területek szabad kapcsolódásának adunk teret, mert az állandóan változó világban új együttműködési stratégiára van szükség!  

Az év legnagyobb üzleti fesztiválján, egy egész napos program keretében 10+ színpadon, 350+ előadóval és több különböző szakma 3000+ képviselőjével keressük azokat a kapcsolódásokat, amelyek az üzleti szinergiák következő szintjére emelik a kooperációt! 

A HR Fest nyári fesztiválja a Business Fest keretében vár rád: 6 teremben hozzuk el az állandóan változó világunk legégetőbb HR-szakmai kérdéseit, változatos programokkal és sok színes interaktív programmal.

Helyszín: Millenáris Park

Időpont: 2022. június 9.

KEDVEZMÉNYEK

Annak köszönhetően, hogy a HR Fest együttműködő partnerünk, az ICF Magyar Tagozata Egyesületének tagjai 50%-os kedvezménnyel jöhetnek! A jegyet az alábbi gombra kattintva tudod megvásárolni, a kedvezményes kuponkódot pedig az ICF májusi hírlevelében találod.

Nem ICF tagok számára 25%-os kedvezményt tudunk felajánlani, ehhez HRF-SZP25 kuponkódot tudjátok használni!

ICF A BUSINESS FESTEN

Mi nyitástól zárásig az ICF standon (34-es) várunk Titeket, illetve 14.50-től újra a színpadon!  
A téma: A HR és a coaching partneri lehetőségei – Az ICF és a HR Fest kutatási eredménye 
 
Kerekasztal-beszélgetésben mutatjuk meg a kérdőív eredményeit, valamint beszélünk arról, hogyan dolgoztuk fel az anyagot, és hogyan megyünk ezzel tovább. 
A kerekasztal-beszélgetésben részt vesz: Kákonyi Anett PCC, az ICF Magyar Tagozatának Elnöke, valamint az ICF Magyar Tagozatának Stratégiai csapatából Éliás Nóra (a beszélgetést moderálja), Kosztolánczy Gábor ACC és Martin Hajdu György PCC. 

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam