[[{„fid”:”385″,”view_mode”:”default”,”fields”:{„format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{„height”:1365,”width”:2048,”style”:”height: 483px; width: 725px;”,”class”:”media-element file-default”}}]]

 

Nonprofit Rapid Randi az ICF Magyar Tagozata és a MagNet Bank közös CSR programja

A jól megszokott randik dátuma idén: 2015. április 09. 

 

Idén tavasszal folytatjuk az immár tradicionális ICF Jószolgálati Programunkat a civil szférával.
Programunk indító rendezvénye a Nonprofit Rapid Randi, ahol egy rövid de hasznos ismertető után kezdetét veszi majd a valóságos rapid randi, ahol coachok és civilek 5 perces etapokban ismerkednek egymással, hogy a végén valós, kölcsönös szimpátiára alapozva indulhassanak az 5-6 ülésből álló coaching folyamatok

 

A CSR program alapját képező missziónkat itt olvashatod: https://www.coachingfederation.hu/joszolgalat

Csatlakozz Te is az önkéntesek táborához!

 

Helyszín: MagNet Bank Andrássy út 98., fsz Juharfa terem, 
Időpont: 2015.04.09. 09:00 – 12:00

 

Érdemes önkéntes coachként csatlakozni, nem utolsó sorban az akkreditációdhoz is tovább gyarapíthatod óraszámodat 🙂

Visszajelzések ugyanis azt mutatják, hogy nagy szükség van civil szféra ilyen jellegű támogatására. A programban részt vevő civil szervezeti vezetők nagyon pozitívan ítélik meg a coaching erejét. A leggyakoribb visszajelzés az, hogy a coaching folyamatnak köszönhetően sokkal tudatosabban képesek kezelni a különböző szakmai és szervezeti szituációkat, döntéseket, illetve profibban és hatékonyabban képesek irányítani a szervezetüket. 

Az ICF által tavaly végzett elégedettségmérés adatai alapján a civil szervezetek 96%-a kiválónak minősítette az igénybe vett önkéntes ICF coach segítségét, és kivétel nélkül úgy nyilatkoztak, hogy újra szívesen részt vennének coaching folyamatban. A közös munka eredményeként minden második civil szervezeti vezető fontos készségeinek konkrét fejlődéséről számolt be.

„Nagy élmény volt részt venni a coaching folyamatban. Elsősorban önismeret terén jelentett rengeteget, amit a munkámban is tudok kamatoztatni. A prioritások felállításában, a feladatok rendszerezésében, munkaszervezésben és az idővel való gazdálkodásban úgy érzem, sokat fejlődtem. Éppen ezért vettem részt az idei rapid randin is, és a tavaly kiválasztott coach-csal folytatjuk a megkezdett munkát. Az újabb alkalmak sokat segítenek majd, hogy ledöntsem azokat a korlátokat, amelyek a coach segítségével tudatosultak bennem”-  Gémes Renáta, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, Magyarország egyik legjelentősebb, a cukorbetegség terjedése ellen küzdő, nonprofit szervezet projektvezetőjének tapasztalatai. 

 

A tavalyi esemény rövid videójá elég jól visszaadja a hangulatot: Nonprofit Rapid Randi 2014

 

Bármely egyéb kérdéssel keress bennünket bátran!

Várjuk jelentkezésedet,

 

A CSR Csapat: csr@coachfederation.hu

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam