Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

A bátor szót ritkábban említjük.

 

A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején.

Bátorság lehet, ha valaki 

A Vállalati Klubba egy ilyen vezetőt hívunk.
Arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein 2 coach szimultán munkájával.
Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgoznak a coachok, milyen különböző módon közelítik meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára.
Bátor kísérlet, erős tanuló térben.

 

Meghívott vendégünk, a bátor vezető ez alkalommal:

 

 

Kovács Krisztina

Negyedévszázados HR-es múlt high-tech cégnél, többéves vezetői és régiós tapasztalattal 

 

Jelenleg régiós HR vezető vagyok a Hewlett Packard Enterprise-nál (HPE, ami korábban HP a szétválások előtt). Régiós HR vezetőként fő fókuszom az üzlet támogatása egy folyamatosan megújuló, átalakuló környezetben és egy inspiráló, sokszínű céges kultúrában HR-es fejlesztő szemlélettel, kezdeményezésekkel. Számos HR pozícióban dolgoztam, többek között 10 évig a HP magyarországi leányvállalatok HR igazgatójaként (2200 fő), illetve 4 évet az üzleti oldalon e-learning & oktatási konzultánsként/üzletfejlesztőként is. Helyi HR vezetőként az üzleti célok megvalósítása mentén hangsúlyt helyeztem az üzletet támogató munkavállalói elkötelezettségi programok előmozdítására is a közösségi jóllétért tenni akaró munkavállalói lelkes, önkéntes, tehetséges csapatokkal együttműködve. A sok klassz kezdeményezés jó példa volt mások számára is, így a cég elismert munkáltatói díjakat is kapott Magyarországon több éven át. Az évek során több átszervezésnek (szervezeti átalakulások, transzformációk, vezetői csapat átalakulás, felvásárlás, szétválás, összeolvadás, kiválás, eladás, outsourcing, szolgáltató központ létrehozás, több ország leányvállalatainak bezárása) is részese voltam és vezettem HR oldalról a szervezeti átalakulásokat az ország(ok)ban. Az átalakulásokkor szem előtt tartottam a munkavállalói jóllétet is.

Fontos számomra a folyamatos fejlődés, és mások fejlesztése, így időt fektetek saját magam és mások fejlesztésébe coachként, mentorként, vezetőként.

 

 

A meghívott coachok, akik a szimultán ülést vezetik:

 

 

Izsák Hajnalka

Eredetileg közgazdásznak tanult szállítmányozás, majd nemzetközi gazdaság szakon. 15 évig egy japán kereskedőház külkereseként dolgozott, de az értékesítési és a műszaki területen is inkább a kultúrák közötti együttműködés, illetve az egyének motivációjának vizsgálata  érdekelte. Négy éve váltott, és beiratkozott a PTF coachképzésére, ahova a diploma után visszahívták óraadó tanárnak. Kedvenc területe a személyiségtípusok és az időgazdálkodás kapcsolata. Kids’ Skills nagykövet, szereti a mozgatásos csoportos játékokat, legutóbb két hónapon át egy angliai nyelvi táborban kamatoztatta vezetői és coach képességeit mint szabadidős programszevező.

 

 

Izsák Norbert PCC
 

Bő évtizeddel ezelőtt a HVG munkatársaként találkozott először a coachinggal. Első látásra beleszeretett. Miután több mint 700 vezetéstudománnyal, történelemmel és hr-rel kapcsolatos cikket jegyzett („civilben” történész, de a Manchesteri Egyetemről is van MA diplomája gyakorlati teológiából), kemény munkával kidolgozta magát az újságírásból, majd a Business Coach Kft.-nél, a Flow Csoportnál, a Solutionsurfersnél és az ICF-nél képezte tovább magát. Létrehozta és vezeti Magyarország eddigi egyetlen olyan képzését, amely egyaránt ad a magyar állam által elismert diplomát, s melyet az ICF is akkreditált (ACTP) – ezen már több mint száz coach végzett, közülük többen nemzetközi minősítést is szereztek. Az ICF PCC assessoraként angol, amerikai, francia és magyar coachok felvételeit is értékeli, mentor coachként tucatnyi kolléga fejlődését, továbbképzését segíti.

 

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája:

 

 

Szabó Gabi, MCC 
https://www.watsoncoachiskola.com/

 

Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016 óta az ICF Magyar Tagozatának alelnöke. 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ
 

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCE (Continuing Coach Education) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

 

Időpont: 2019. november 21. 18.00–20.00

Helyszín: Park Coffee and Kitchen, 1031 Budapest, Záhony utca 7. (A Graphisoft park bejáratánál)

 

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam