Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

A bátor szót ritkábban említjük.

A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején

Bátorság lehet, ha valaki

A Vállalati klubba egy ilyen vezetőt hívunk.

Arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein 2 coach szimultán munkájával.
Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgoznak a coachok, milyen különböző módon közelítik meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára.
Bátor kísérlet lesz, erős tanuló térben.

Meghívott vendégünk, a bátor vezető ez alkalommal:
Steigervald Krisztián

intergenerációs tanácsadó

1999 óta foglalkozik a generációkkal, már szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Néhány tudományos év után 8 évig dolgozott vezetőként a GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft.-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt. Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot.

A meghívott coachok, akik a szimultán ülést vezetik:

Kákonyi Anett, PCC

Business és gyerekcoach, tréner, Gestalt terapeuta gyakornok

www.kakonyianett.hu

www.agyerekcoach.hu

Megrögzött humanitárius vagyok: karitász csoportot vezetek, és számos egyéb területen keresem a lehetőséget az embereken való segítésre. Ezért sem véletlen, hogy 16 év után, a pénzügyi szférát magam mögött hagyva, a tréning és coaching területén találtam meg a hivatásom.

12 éve dolgozom trénerként, 6 éve coachként, 3 éve gyerekcoachként és ettől az évtől kezdve Gestalt terapeuta gyakornokként.

2018. január óta az ICF Magyar Tagozatának akkreditációs igazgatójaként aktívan részt veszek a hazai coach szakma támogatásában.

Coachként hiszem, hogy mindenkiben ott a változás lehetősége, csak meg kell találni a megfelelő utat hozzá: őszinte szembenézés a kialakult helyzettel, nehézségekkel, a megértés elmélyítése, erőforrások megtalálása, felelősségvállalás, döntés és változás!

Bőtös Balázs, ACC

Business és life coach, AL team coach

www.apacoach.hu

Business, szülői és life coaching területen dolgozom ügyfeleimmel, akik növelni szeretnék tudatosságukat.
Hiszek a felelősségvállalás felszabadító örömében, és abban, hogy mindenki képes megtalálni a saját feladatát és megoldását.

Ez év szeptemberétől az ICF Magyar Tagozatának megbízott kommunikációs igazgatója vagyok.

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája:

Szabó Gabi, MCC

Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016 óta az ICF Magyar Tagozatának alelnöke.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCE (Continuing Coach Education) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. december 13.  18.00–20.00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.