Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

A bátor szót ritkábban említjük. A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején.

Bátorság lehet, ha valaki

A Vállalati Klubba egy ilyen vezetőt hívunk, s arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein egy tapasztalt coach segítségével. Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgozik a coach, hogyan közelíti meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára. Bátor kísérlet, erős tanuló térben.

A meghívott coach, aki az ülést vezeti: Emmanuel Saincaize PCC

Egy 16 éves nagyvállalati és nemzetközi karrier első szakasza után különböző iparágakban, szakmákban, országokban és vezetői körökben, egy kanyart vettem és a coaching szakmát kezdtem el tanulni 2012-ben a Magyarországon lévő Coach Akadémiánal, megszerezve az első, alapozó ACTP szintű véggzettségemet. Ami igazából abba az irányba vitt az, hogy sokszor fiatalon nagy felelőséggel felruházott vezetőként nem éreztem magamat a helyemen. Nem éreztem úgy, hogy igazán vállalhattam magamat vezetőként, amilyennek ismertem magam. Kompenzáltam sokat, hasonmásoltam sokat, hogy “beférjek” azon dobozba, amibe beraktak és akarnak látni, érzekelésem szerint lagalább is… De mélyen mindig is éreztem, hittem, hogy nem lehet igaz az, hogy csak egyféle módon lehetünk jó vezető és aként is látnak az embereink, kollegáink. Küldetesemnek tekintem, hogy azon vezetőkön és vezetői csapatokon segítsek, hogy mérjenek, bátorkodjanak saját maguk lenni minden erősségükkel és sebezhetőségükkel együtt, beállajanak egyénileg és kollektíven a vezetői kihívásukba és autentikusan fellépve, cselekedve vigyék magukkal a szervezeteket, vallatatukat egy jelentősegteljes és fenntartható irányba.

2016 elején a PCC szintű coach-minősítést szereztem az ICF-től. Azóta továbbfejlesztettem és finomítottam a coaching tudásomat és stílusomat számos továbbképzésen, kb. 700 közép és felső vezetőket támogatva a kihívásukban, egyénileg, csoportosan vagy csapat szinten is team coaching formában, összesen több, mint 2800 óra coaching során.Módszertanilag, olyan elemeket és megközelítéseket használok többnyire, mint a tranzakcióanalizist és a PCM-et, a Gestalt-ot, a rendszerszemléletű coaching-ot és az erősségekre alapuló szemléletet, az Appreciative Inquiry-t… Munkamat angolul, franciául és magyarul vegzem egyaránt.

Magánemberként rólam talán érdemes tudni, hogy most szeptemberben pont a 25. evforduloját ünnepelhettem a Magyarországra érkezésemnek, ami annak idején egy 18-24 hónapos időtartamra képzeltem… Azóta meg is nősültem és Budapesten neveljük a 3 gyerekünket magyar feleségemmel, minden örömmel és kihívásával együtt.

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája: Szabó Gabi, MCC

Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016-tól 2021-ig az ICF Magyar Tagozatának Alelnöke, 2021-től tiszteletbeli Alelnök

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCE (Continuing Coach Education) pontot ér.

A rendezvény ingyenes, nyitott, de regisztrációhoz kötött!

Időpont: 2021. szeptember 30. 16.00–18.00

Helyszín: Zoom meeting