Az ICF és a Tréneri Edzőtábor Egyesület együttműködése

A szervezetek fejlesztésében gyakran merül fel igényként egy tréning vagy teamcoaching folyamat, ha elakadások, nehézségek, problémák adódnak egy csapatban. Mi a különbség a két fejlesztési forma között? Mikor érdemes tréninget rendelni, mikor inkább teamcoachingot? Hol van átfedés a tréneri és teamcoach kompetenciák között, és mik azok, amikre csak egyik vagy másik fejlesztő szakembernek van szükségre? Többek között ezekről, illetve még sok egyéb kérdésről beszélgetünk 6 kiváló team coach és/vagy tréner kollégával.

Velünk lesz:

Izsák Norbert MCC

A PTF Coaching Tanszékének vezetőjeként, a Business Coach és a Keresztény szemléletű coach és vezető szakok elindítójaként az elmúlt években mintegy 300 hallgatót kísértem az államvizsgáig. A hazai ICF-et Tanácsadó Testületi tagként, illetve az Akkreditációs Bizottság tagjaként támogatom, a nemzetközi szervezetnek ACC és PCC értékelője (assessor) vagyok – angolul és franciául is. Legújabban coach szupervizor és PCM tréner is lettem. Fun facts: szívesen kutatom a fundamentalizmust (ebből doktoráltam), nagyon régen a HVG újságíró-szerkesztője voltam, imádom a vizisportokat, de mostanság más halmazállapotban barátkozom vele: sífutni tanulok.

Kákonyi Anett PCC

Coach, tréner, mentor, coach képző és Gestalt terapeuta

Egyénekkel, csapatokkal, gyerekekkel, felnőttekkel egyaránt sok éve dolgozom. Minden munkámban az a törekvés hajt, hogy abban támogassak, és arra inspiráljak másokat, hogy érdekesebb, szabadabb, önazonosabb életet élhessenek.
Két éve tagja vagyok a Tréneri Edzőtábor Egyesületnek. Az ICF Magyar Tagozata Egyesületében az elmúlt két évben az egyesület elnöki szerepét töltöttem be.

Nádházy Judit

Nádházy Judit vagyok, tréner, coach, mediátor. Szeretem, hogy sokféle kalapban tudok jelen lenni a segítő szakmában, és igyekszem minden évben fejlődni, fejleszteni saját magam, hogy hiteles és önazonos tudjak lenni bármelyik szerepemben is kapok megkeresést. Nagyon büszke vagyok rá, hogy a 2022-es Az Év Trénere pályázaton különdíjas lettem a saját fejlesztésű Táncos a tükörben programommal. Úgy érzem, épp az álmomat élem: szabadúszóként lehetek jelen szervezetek, egyének fejlődésénél,  konfliktusos felek kapcsolatának rendezésénél. És épp a napokban indul egy trénerképzés, ahol oktatóként erősíthetem a csapatot.

Szabó Zsófia PCC

Ascon Partner
Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach
25 év tanácsadói tapasztalatom van a szervezeti változások és csapatfejlesztés területén.
Kiemelt szakterületeim: szervezeti kultúra fejlesztés, executive coaching, team coaching és tehetség- és karriermenedzsment. A transzformatív team coaching modell egyik kifejlesztője vagyok és nagy örömmel dolgozom gyakorló team coachok szupervízoraként.
Több magyar kiadású könyv szakmai lektora vagyok.

Szirtesi-Nagy Réka ACC

Az elmúlt 10 évben egyének és csoportok fejlesztésével foglalkoztam, azzal szoktak megbízni, hogy facilitáljak csoportokat, lelkesítsek, beazonosítsak elakadásokat, fejlesztési lehetőségeket, találjunk megoldásokat.
Néha coaching szemléletű tréninget tartok, máskor élmény alapú szervezetfejlesztési programot, és arra is volt már példa, hogy teamcoaching keveredett csapatépítésbe. Hiszek benne, hogy az általam alkalmazott módszerek segítik egyének és csoportok egyedi megoldáskeresését.

Takács Antal


A beszélgetés során a szakemberek megosztják sikertörténeteiket és tanulságos bukásaikat is, valamint véleményüket arról, hogy merre felé tart a tréning és a team coaching szakma. A program végén lehetőség lesz arra is, hogy ti is feltegyétek kérdéseiteket a témában. Várunk benneteket!

A rendezvény ingyenes és nyitott minden érdeklődő számára.

Időpont: 2023. február 27. (hétfő) 18:00-20:00

Helyszín: Zoom meeting

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam