Új program gyakorló coachoktól az ICF Magyar Tagozatának új tagjai számára 

Kezdő coachként számos kérdés merül fel az emberben, amelyre sokszor nehéz megnyugtató, hiteles és teljeskörű válaszokat kapni. A leggyakrabban hallottak például: 

Ez a négy alkalomból álló est-sorozat új tagjaink számára kerekasztal-beszélgetés formájában ad információkat és nézőpontokat a coach-karrier kezdetén. 

Minden esten a házigazda mellett 2-4 gyakorló business és life coach számol be a saját személyes tapasztalatairól, élményeiről és emellett saját kérdéseiket is feltehetsz nekik. 

Első alkalommal a pénzügyi kérdéseket járjuk körbe egy órában, ezután egy órás kérdezz-felelek következik. 

 Miért érdemes eljönnöd? 

Moderátor-házigazda: 

Dr. Görözdi-Nagy Eszter PCC 

coach, mediátor, HR tanácsadó

Jogász végzettségem van, 15 évig felsővezetőként dolgoztam, ezt követően váltottam a coachingra, mivel vezetői munkám során ráébredtem, hogy sokkal jobban érdekelnek maguk az emberek, mint a céges folyamatok. 2014 óta a coaching a hivatásom, emellé 2015-ben mediátor képzettséget szereztem a METU-n, aktívan dolgozom meditátorként is, a Közép Európai Meditációs Egyesület alelnöke vagyok.

Évek óta segítem az ICF Magyar Tagozat CSR munkáját, most ezzel a kezdeményezéssel. Oktatóként egyetemi képzésen képzek coach hallgatókat és évek óta képzek mediátor-hallgatókat is. 

Beszélgető partnerek:  

Almási Anikó ACC

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy nagy dolgokra vagyunk teremtve és ezt a lelkesedésemet szeretném továbbadni másoknak is. A coaching számomra a bizalom, a tudatosság és a fejlődés hármasának ötvözete, egy eszköz arra, hogy az élet ne történjen velünk, hanem mi alakítsuk azt a lehető legjobbra. 

2017 óta érleltem a gondolatot, hogy újra belefogok a tanulásba és pályát módosítok. 2019. októbertől– 2021. májusig az ICF által akkreditált Coach Akadémia nappali tagozatos ACTP coach képzésén tanultam. 2020 januárjában végleg elköszöntem a nyelvtanári pályától, egy évig a Tempus Közalapítványnál dolgoztam a Külföldi Nyelvtanulási Program kidolgozásában. 2021 januárja óta a coachingot tekintem hivatásomnak, egyéni vállalkozóként dolgozom. 

Friedewald Zita PCC

Nemzetközileg minősített business és team coach, valamint szervezetfejlesztési tanácsadó vagyok. Szakterületem közép- és felső vezetői támogatás és fejlesztés.  

Az elmúlt 25 évben Németországban és Magyarországon multinacionális nagyvállalatoknál alkalmazottként, majd vezetőként szereztem értékes munkatapasztalatokat, ismertem meg különböző vállalati kultúrákat és társadalmi rendszereket. A munkám során tanultakat ügyfeleim érdekében hasznosítom a coaching folyamatokban és a szervezetfejlesztésben. 

Módszerem: megbízóm személyre szabott támogatást kap annak érdekében, hogy 

  • saját, hatékony problémamegoldást, és egyéni stratégiát találjon, 
  • egyéni karrierútját felépítse, 
  • és végül, de nem utolsó sorban, hogy a jövőben jelentkező kihívásokkal egyedül is képes legyen sikeresen megbirkózni. 

A középpontban minden esetben a megbízóm van, én őt a háttérből támogatom professzionális eszközrendszeremmel, tapasztalataimmal. 

Szakterületeim 

  • Business Coaching – Vezetőfejlesztés, motiváció, bizalom és kapcsolódás, változásmenedzsment, delegálás, konfliktuskezelés 
  • Karrier Coaching – Karrierút, karrierváltás, újratervezés 

Séra Attila MCC

Közgazdász végzettséggel rendelkezem, coachként, mentorként és trénerként dolgozom. Időm nagy részét a Coach School irányításával, oktatással, egyéni és csoportos coachinggal töltöm. 

2012-ben a Coach Akadémián lettem Qualifikált Business Coach. 2015-ben megszereztem a szakmánkban nagyon fontos ACC, 2016-ban a PCC, 2020-ban pedig az elérhető legmagasabb MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítést, jelentős tapasztalattal rendelkezem egyéni és csoport coaching területén. 2016-ban több éves oktatói tapasztalattal és hittel, megalapítottam a Coach School-t, ahol Business coachokat képzünk, Budapesten és a Szegedi Tudomány Egyetemen  egyaránt. 

Munkám mellett 2013-tól tagja, 3 évig pedig Igazgatója voltam az ICF Magyarországi jószolgálati csapatának, a munkánk gyümölcseként nemzetközi elismerésben részesült az ICF és a METU közösen kidolgozott programja. Jelenleg is több pro-bono folyamattal veszem ki a részem a coaching népszerűsítéséből. Szakmai büszkeség a nemzetközi MCC minősítés, Assessor szerep betöltése a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) kötelékében és a Magyar Szervátültetettek Szövetségének Nagyköveti státusza. 

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

A rendezvényen való részvételért nem jár CCE (Continuing Coaching Education) pont.

Időpont: 2023.03.23. 18:30-20:30

Helyszín: személyesen, MagNet Közösségi Ház 1062 Bp. Andrássy út 98. (Lótusz terem)

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam