Új program gyakorló coachoktól az ICF Magyar Tagozatának új tagjai számára 

Coachoktól coachoknak őszintén!  

Idén három alkalommal találkoztunk és szeretnénk azon tagjainkat is bevonni a beszélgetésbe akik eddig nem tudtak eljönni ezekre a személyes találkozókra. Ez a negyedik alkalom egy visszatekintő, ahol érinteni fogjuk az eddigi témákat: pénzügyi kérdések, ügyfélszerzés, etikai dilemmák, legnehezebb coaching helyzetek. És lehetőség lesz kérdéseket feltenni, új témákat körbe járni.

Kezdő coachként számos kérdés merül fel az emberben, amelyre sokszor nehéz megnyugtató, hiteles és teljeskörű válaszokat kapni. A leggyakrabban hallottak például: 

Ez a négy alkalomból álló est-sorozat új tagjaink számára kerekasztal-beszélgetés formájában ad információkat és nézőpontokat a coach-karrier kezdetén. 

Minden esten a házigazda mellett 2-4 gyakorló business és life coach számol be a saját személyes tapasztalatairól, élményeiről és emellett saját kérdéseiket is feltehetsz nekik. 

Miért érdemes eljönnöd? 

Moderátor-házigazda: 

Dr. Görözdi-Nagy Eszter PCC 

coach, mediátor, HR tanácsadó

Jogász végzettségem van, 15 évig felsővezetőként dolgoztam, ezt követően váltottam a coachingra, mivel vezetői munkám során ráébredtem, hogy sokkal jobban érdekelnek maguk az emberek, mint a céges folyamatok. 2014 óta a coaching a hivatásom, emellé 2015-ben mediátor képzettséget szereztem a METU-n, aktívan dolgozom meditátorként is, a Közép Európai Meditációs Egyesület alelnöke vagyok.

Évek óta segítem az ICF Magyar Tagozat CSR munkáját, most ezzel a kezdeményezéssel. Oktatóként egyetemi képzésen képzek coach hallgatókat és évek óta képzek mediátor-hallgatókat is. 

Beszélgető partnerek:  

Almási Anikó ACC

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy nagy dolgokra vagyunk teremtve és ezt a lelkesedésemet szeretném továbbadni másoknak is. A coaching számomra a bizalom, a tudatosság és a fejlődés hármasának ötvözete, egy eszköz arra, hogy az élet ne történjen velünk, hanem mi alakítsuk azt a lehető legjobbra. 

2017 óta érleltem a gondolatot, hogy újra belefogok a tanulásba és pályát módosítok. 2019. októbertől– 2021. májusig az ICF által akkreditált Coach Akadémia nappali tagozatos ACTP coach képzésén tanultam. 2020 januárjában végleg elköszöntem a nyelvtanári pályától, egy évig a Tempus Közalapítványnál dolgoztam a Külföldi Nyelvtanulási Program kidolgozásában. 2021 januárja óta a coachingot tekintem hivatásomnak, egyéni vállalkozóként dolgozom. 

Friedewald Zita PCC

Nemzetközileg minősített business és team coach, valamint szervezetfejlesztési tanácsadó vagyok. Szakterületem közép- és felső vezetői támogatás és fejlesztés.  

Az elmúlt 25 évben Németországban és Magyarországon multinacionális nagyvállalatoknál alkalmazottként, majd vezetőként szereztem értékes munkatapasztalatokat, ismertem meg különböző vállalati kultúrákat és társadalmi rendszereket. A munkám során tanultakat ügyfeleim érdekében hasznosítom a coaching folyamatokban és a szervezetfejlesztésben. 

Módszerem: megbízóm személyre szabott támogatást kap annak érdekében, hogy 

  • saját, hatékony problémamegoldást, és egyéni stratégiát találjon, 
  • egyéni karrierútját felépítse, 
  • és végül, de nem utolsó sorban, hogy a jövőben jelentkező kihívásokkal egyedül is képes legyen sikeresen megbirkózni. 

A középpontban minden esetben a megbízóm van, én őt a háttérből támogatom professzionális eszközrendszeremmel, tapasztalataimmal. 

Szakterületeim 

  • Business Coaching – Vezetőfejlesztés, motiváció, bizalom és kapcsolódás, változásmenedzsment, delegálás, konfliktuskezelés 
  • Karrier Coaching – Karrierút, karrierváltás, újratervezés 
  • Team Coaching – Csapatok együttműködése, egyén és csapat egyensúlya, belső dinamikák 
  • Szervezetfejlesztés – Stratégia, rendszerek és folyamatok, közös működés alapjai és fenntartása 

Szilvási Gabriella PCC

Angol és német szakos bölcsészként nemzetközi cégeknél voltam account manager, majd értékesítési vezető a telekommunikációban és az autóiparban. 

2010-ben lettem NLP Tréner. Az élethosszig tartó tanulás jegyében 2022-ben a KRE-n diplomáztam mint viselkedéselemző. Jelenleg a BME mester szakán munka-és szervezetpszichológiát tanulok. 2021-2022-ben az ICF Jószolgálati Igazgatójaként segítettem abban, hogy a coaching olyan non-profit szervezetekhez is eljusson, akik ezt egyébként nem tudnák maguknak megengedni. A Soft Skill Akadémia társalapítója vagyok, ahol készségfejlesztő, NLP és NLP alapú workshopokat tartunk, valamint egy módosult tudatállapottal dolgozó módszert is oktatunk, melynek neve Wholeness Work®. 

Küldetésem, hogy fényt vigyek a változásba. 

Séra Attila MCC

Közgazdász végzettséggel rendelkezem, coachként, mentorként és trénerként dolgozom. Időm nagy részét a Coach School irányításával, oktatással, egyéni és csoportos coachinggal töltöm. 

2012-ben a Coach Akadémián lettem Qualifikált Business Coach. 2015-ben megszereztem a szakmánkban nagyon fontos ACC, 2016-ban a PCC, 2020-ban pedig az elérhető legmagasabb MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítést, jelentős tapasztalattal rendelkezem egyéni és csoport coaching területén. 2016-ban több éves oktatói tapasztalattal és hittel, megalapítottam a Coach School-t, ahol Business coachokat képzünk, Budapesten és a Szegedi Tudomány Egyetemen  egyaránt. 

Munkám mellett 2013-tól tagja, 3 évig pedig Igazgatója voltam az ICF Magyarországi jószolgálati csapatának, a munkánk gyümölcseként nemzetközi elismerésben részesült az ICF és a METU közösen kidolgozott programja. Jelenleg is több pro-bono folyamattal veszem ki a részem a coaching népszerűsítéséből. Szakmai büszkeség a nemzetközi MCC minősítés, Assessor szerep betöltése a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) kötelékében és a Magyar Szervátültetettek Szövetségének Nagyköveti státusza. 

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

A rendezvényen való részvételért nem jár CCE (Continuing Coaching Education) pont.

Időpont: 2023.11.14. 18:00-20:00

Helyszín: online (Zoom)

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam