10 éves az ICF CSR – ünneplésre hívunk!

Az ICF 10 éve, a Malév csődje óta folytat jószolgálati tevékenységet. Ezt szeretnénk személyesen megünnepelni 2022. április 28-án, melyhez partnerünk, a Magnet Bank biztosítja a helyszínt. Ha hozzánk hasonlóan Te is örömmel találkoznál személyesen, akkor idén ez az első rendezvény, ahol ezt megteheted.

A köszöntőt követően beszélgetünk a CSR múltjáról, jelenéről és jövőjéről, korábbi jószolgálati igazgatóinkkal (Hegedűs Dóra PCC, van der Meer Gabriella MCC, Séra Attila MCC és Szilvási Gabriella PCC) és partnereinkkel (Erős Barbara – MagNet Bank, Simon Katalin – PwC, Lechner Bea – Bátor Tábor), de lehetőséget biztosítunk a kapcsolódásra, kötetlen ünneplésre is, egy pohár pezsgő mellett.

Időpont: 2022. április 28. 17:00-19:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház

A részvétel regisztrációhoz kötött, amit 2022.04.20-ig kérünk megtenni! A terem befogadó képessége véges, így 150 fő után várólistát nyitunk.
(A programváltoztatás jogát fenntartjuk, helyszínét a hatályos járványügyi intézkedésekhez igazítjuk, de elsődlegesen személyes találkozóra készülünk, és arra fogadjuk a regisztrációt. Amennyiben a személyes találkozót az aktuális helyzet nem teszi lehetővé, úgy igyekszünk online megrendezni.)

A részletes program az alábbi meghívóban olvasható.
Szeretettel várjuk minden volt és jelenlegi tagunkat, valamint jószolgálati programjainkban résztvevő ügyfeleinket!