ICF Coach Klub: „A kapitány és legénysége”

Következő ICF Coach Klub rendezvény: „A kapitány és legénysége”

Co-Active coaching modell a bölcsesség es a belső erőforrások kiaknázására

Előadó: Zita Delevic, Ph.D. Co-Active Vezető, Co-Active Executive Coach és Tanácsadó,www.pebblejam.com

Zita Delevic, Ph.D. Co-Active Vezető, Co-Active Coach és Tanácsadó, aki széles körű nemzetközi tapasztalattal és ügyfélkörrel rendelkezik mind vezetői, emberi erőforrás és coaching területen. 16 éve él az Egyesült Államokban, coaching és leadership tanulmanyait New York-ban és  -ban vegezte a Coaches Training Institute-ban (CTI). A PebbleJam Leadership and Coaching nevű cég alapítója és elnöke. Zita munkája szorosan kötődik a CTI-hoz és a Co-Active modellhez, mind a coaching mind pedig a vezetőképzési területen. Elkötelezett Co-Active Leader, akinek célja, hogy tényleges változást idézzen elő ügyfeleinél,  ami biztosítja a kiváló vezetővé válást a nemzetközi szervezetekben és közösségekben egyaránt. Női vezető képző programjában kifejezetten arra specializálódott, hogy ráébressze a nőket arra, hogy mekkora befolyással és hatással tudnak lenni a világra és közvetlen környezetükre.

A Coaching területen az „Onboarding Coaching” szakértőjeként, egyéni és szervezeti coachingot ajánl. Kimagasló eredményeket ért már el felső vezetői (executive) programjaival, ahol új vezetőknek segít abban, hogy miként illeszkedjenek be és érjenek el csúcsteljesítményt új, felsővezetői (executive) pozíciójukban.

A Co-Active Coachingról: CTI (Coaches Training Institute) volt az első coach iskola, amely kiérdemelte az ICF akkreditációt és a mai napig az egyik legnagyobb coachképző iskolának számít a világon. A védjegyezett Co-Active modellt és a CTI-t tartják a coaching szakma egyik alapítójának és a mai napig legmeghatározóbb erejének.

A „Kapitány és legénysége” interaktív előadásában a résztvevők a következő készségeket sajátítják el:

  • Hogyan segítsük az ügyfelet, hogy megkülönböztesse a pozitív és negatív belső hangokat
  • Hogyan coacholjuk az ügyfelet és nem a szabotőrt
  • Vezérelt képzelet (Guided imaging), hogy az ügyfél képes legyen ráérezni a saját bölcsességére
  • „Kapitány és legénysége” modell használata, amely támogatja az ügyfél dinamikus, értéken alapuló, céltudatos életének kialakítását

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCE pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2014. Június 26.  18:30 – 20:30

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 1

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam