Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Elsőként az Elnököt, Kákonyi Anettet ismerhetitek meg.

1.Miért léptél be az ICF-be?

Egy olyan közösséget kerestem, ahol lehetőség van a szakmai fejlődésre és megmérettetésre, ahol olyan kollégákkal találkozhatom, akik hasonló szakmai értékeket tartanak fontosnak, mint én.

2.Mikor és hogyan kerültél be az elnökségbe?

2018 óta vagyok az elnökség tagja. Először Akkreditációs Igazgatói pozícióban dolgoztam. Az akkori CSR csapat tagja, Segal Hajni ajánlott be az elődömnek Barnóczki Annamáriának, akinek a mai napig hálás vagyok, mert sok iránymutatást és szakmai támogatást kaptam tőle.

3.Mit szeretsz legjobban az elnökségi munkában?

Szeretem a kreatív együtt gondolkodást, a konstruktív vitákat, a csapatmunkát. Mivel mindenki önkéntesként dolgozik, ezért itt tényleg azért vagyunk együtt, mert egy közös cél érdekében akarunk valami hasznosat, maradandót tenni. Inspiráló egy ilyen közösség tagjának lenni. Ugyanakkor a különböző vezetői kihívások révén az elnökségi munka a fejlődésemről, és a sikerek révén az örömről is szól.

4.És mit utálsz (a legjobban)?

Amikor egyesek jó vagy rosszhiszeműen, de valótlan dolgokat állítanak a minősítésükre vagy képzési programjukra vonatkozóan és miután ezt jelzem (jelezzük) nekik, semmi nem történik. Ez felfoghatatlan számomra és elszomorít.

5.Milyen témákkal, kérdésekkel keressen téged a tagság?

Nyitott vagyok az új ötletekre, ami növeli a szakmaiságunk vagy közösségi élményt ad tagjainknak. Extrán örülök, ha valaki nemcsak az ötletét dobja be, de hajlandó a megvalósításban is részt venni. Aki örömmel csatlakozna hozzánk valamelyik projekt megvalósításában, annak is várom a jelentkezését.Kérdések bármilyen témában jöhetnek, ami az ICF-fel kapcsolatos. Szívesen megválaszolom őket magam is, vagy összekötöm az illetőt az elnökség valamelyik tagjával.

6.Mi a küldetésed az elnökségi munkával?

Még vonzóbbá és ismertebbé tenni az ICF-et minden érintett számára, azáltal, hogy folytatjuk a magas minőségű szakmai munkát és kapcsolódási lehetőségeket teremtünk meglévő és új csatornákon.

7.Mi a legjobb élményed, ami az ICF-hez köthető?

Két kedvenc élményem is van. Az egyik a tavalyi Team Coaching konferencia, aminek a szervezéséért voltam felelős. Rendkívül töltekező volt megélni azt a támogató összefogást, ami a szervező csapatban kialakult. És nem mellesleg a konferencia is számtalan pozitív visszajelzést kapott.A másik nagy kedvencem volt, amikor 2019. őszén Csetneki Csabával lehetőségünk volt részt venni az EMEA régió vezetői konferencián Münchenben, ahol mindketten egy-egy magyarországi best practice-t mutattunk be. Büszkeséggel töltött el, hogy mennyire aktív és eredményes tagozatunk van.

8.Miből állna számodra egy „tökéletes” nap?

Rendkívül szerencsésnek mondhatom magam, mert számtalan napot érzek tökéletesnek. Elég, ha süt a nap, és együtt van a család. Ennél többre nem vágyom.

9.Miért vagy a leghálásabb az életedben?

A családomért. Csodálatos gyerekkorom volt a szüleimnek és a bátyámnak köszönhetően, és miután felnőttem ugyanezt a miliőt sikerült a férjemmel megteremtenünk a gyerekeinknek is. A szűk családon kívül vannak még nagynénik, nagybácsik, unokatestvérek, akikkel rendszeresen együtt vagyunk az immáron 40+ fős családi ünnepeken.

10.Mi életed legszebb emléke?

Az esküvőm. Szentimentális alkat vagyok, úgyhogy mi lenne számomra szebb, mint egy gyönyörűséges ekrü mennyasszonyi ruhában végigvonulni egy templomon, ahol 200 szempár szegeződik rám, és az oltárnál ott vár Ő, akivel le kívánom élni a hátralévő életem minden egyes napját.

11.Mi életed legrosszabb emléke?

Édesanyám elvesztése, aki egy csodálatos anya, példakép és barátnő volt. Február 20-án volt 10 éve, hogy elment, de nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam