Az odatartozás érzése

Harmadszor kerül megszervezésre az ICF HR Brand(em) konferencia.

Szervezeti vezetők, HR szakemberek, coachok találkozója.

Ez a találkozó egy rövid megállás, hiszen a hétköznapokban közösen dolgozunk, együttműködünk, építkezünk. Ezen a napon rátekintünk arra, hogyan tesszük ezt a csapatokkal, hogyan fejlődik egy csoportból közösség, kinek mi a szerepe ebben.

Az egyik legizgalmasabb, legfontosabb téma ma a szervezetekben, miért pont ott akarná valaki kihozni magából a legtöbbet. Mi az, ami miatt ott marad, mi az, ami megadja az odatartozás érzését? Hogyan kapcsolódik ez az eredményekhez, sikerekhez?

Sok szervezeti vezető válasza erre a csapatban gondolkodás, csapatfejlesztés.

Ez sokkal több erőfeszítés, mint gondolnánk.

Elindítani, érzékelni a csapattagok válaszát, összekapcsolni az embereket, közösen építkezni, mindenki ritmusára figyelni, kisimítani konfliktusokat, kölcsönös respekteket kialakítani, elszántan képviselni a csapatban gondolkodás értékét, minden változás ellenére fenntartani a bizalmat, az emberi együttműködés minőségében, a közösség erejében.

Tiszteletet érdemelnek azok a vezetők és HR-szakemberek, akik így működnek, példát mutatnak, tanulásra inspirálnak másokat.

Coachként ott vagyunk a szervezetekben, támogatjuk a vezetőket, csapatokat, egyre erősebb a jelenlétünk, elfogadottságunk, szakmai szerepünk.

A konferenciára olyan vezetőket, HR szakembereket hívtunk, akiket ismerünk, munkájuk, hozzáállásuk hiteles, és példaértékű számunkra.

A konferencia napján két remek plenáris előadónk lesz, John Brooker és Feldmár András. A Pszínház playback előadása ráhangol minket a főszereplőkre, a kb. 80 vendégre, akikkel valóságos ismerkedésben és beszélgetésben lehetünk a két workshopsávban, 25 kerekasztal körül.

Csak egy nap, egy rövid megállás, mégis egyedi, értékes idő.

Feldmár András azt írja a Kapcsolatok könyvében: „Ami értelmet ad az életnek, az a közösség!”

Ezen a napon jófajta közössége lehetünk egymásnak!

A konferenciáról több információ ezen a linken található.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam