Online támogatás kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainknak!

Szupervízió járvány idején

Használjuk fel a vírus körül kialakult lassulást egy kis szakmai megállóra: önreflexióra, szakmai személyiségünk, identitásunk és talán már felsejlő új hangsúlyok, prioritások megfogalmazására! A két közösen töltött órában megoldásközpontúan dolgozunk majd, szeretném, ha ránéznénk hasonló kérdésekre:

Lesz arra mód, hogy együtt dolgozzunk behozott szakmai eseten, hogy együtt tanuljunk egymás kérdéseiből és gondolataiból.

Ami a legfontosabb, töltekezzünk, erősödjünk, támogassuk egymást és magunkat ebben a speciális időszakban, azzal, amink van: coaching eszközeinkkel!

Szeretettel várlak Benneteket!

Tegyi Enikő  PCC

Coach, team coach, mentor coach, nemzetközi coach assessor, több mint 2500 óra coaching tapasztalattal.

A megoldásközpontú brief coaching egyik magyarországi meghonosítója, trénere és szakértője. Coach gyakorlatában szívesen kísérletezik a brief coaching kereteinek tágításával, az érzelmi és testtel végzett munka megoldásközpontú integrálásával. Szervezetfejlesztő coachként speciális szakterülete az önszerveződő, reziliens teamek építése és támogatása. A brief eszközöket szívesen alkalmazza értekezletfejlesztő, engagement projekteken, vezetőképző coaching programokban.

A Brief coaching a szervezetben, a vezetésben képzésén a megoldásközpontú brief coaching változatos alkalmazási módjait, eszközeit és látásmódját tanítja: egyéni, csoportos, team és szervezeti munkában.  A Coaching alapok, coaching irányzatok című akadémiai kiadvány brief coachingról szóló fejezetének szerzője, coachiskola vendégtanára, egyetemi meghívott coach-előadó a BME-n, a Corvinuson.

www.tegyieniko.hu, www.solutionfocus.hu

Az ICF Online Szupervízión való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Zárt rendezvény, csak ICF Magyar Tagozata egyesületi tagoknak. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Időpont: 2020. április 23. (csütörtök) 18.00–20.00
Helyszín: Online tér, Zoom Meeting
.

A linket csak a regisztrálók kapják majd meg az esemény napján!