Fiáth Miklós

Fiáth Miklós vagyok. ICF ACC minősített, illetve diplomás business és team coach. 2023 októbere óta Katarban élek a családommal. Alapdiplomám nemzetközi kapcsolatok szakreferens, amelyhez később MBA diplomát is szereztem a BME-n, amit legutoljára a METU business coach diplomájával gazdagítottam.

Közel 20 év munkatapasztalattal rendelkezem értékesítési, marketing és műszaki területeken, amelyből 15 évet az autóiparban szereztem. Több mint 10 évig vezettem csapatokat hazai és nemzetközi környezetben.

A nők karrierjükben is fontos feladatom, de apaként szívügyemnek tartom a menedzser apák erősítését magánéletbeli, szerepekkel járó vagy klasszikus business jellegű elakadásaikban. Nagyon foglalkoztat, hogy kit mi hajt, működését, mi motiválja. Ennek fejlesztéseként 2024. márciusában Motivációs Térkép Tanácsadó is lettem, amelyet a coaching során a diagnózisfázisban vagy az iránykijelölés szakaszában tudok a legjobban használni.

Két mottóm van, amely meghatározta az eddigi életemet és hatással van coaching identitásomra is:
"Csak a változás állandó".
" Nem az számít, hogy mi történik veled, hanem az, hogy hogyan reagálsz rá.”

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

A munkahelyemen eltöltött közel 20 év tapasztalatának hatása személyiségem és coach identitásom kialakulását erősen formálta.  Megmásztam a karrier létrát a gyakornoki pozíciótól a nemzetközi menedzser szintig, ahol utoljára már 14 ország több mint 40 munkatársának voltam a vezetője. Pályafutásom nagy részét az autóiparban töltöttem aftersales területen marketing, értékesítés, valamint műszaki pozíciókban. Dolgoztam egy keveset családi vállalkozásban is. Jelenleg szabadúszó business és team coach vagyok, aki Katarból vállal online coaching folyamatokat.

Tanulmányok

2024