Szeretettel várunk a Virtual Agile Community of Practice konferencián, ami immár másodszor hívja össze az agilis transzformáció és működés iránt érdeklődőket. Nemzetközi sztárelőadók és a hazai ökoszisztéma szereplői mutatják be a legfrissebb esettanulmányaikat, szakmai sikereiket, elakadásaikat. Agilis szakemberek mellett cégvezetők, innovációs szakemberek, IT projekt menedzserek, HR-esek mutatják be az agilis alkalmazási lehetőségeit.  

Ez egy különleges alkalom, mert az idei konferenciának az ICF Magyar Tagozata is együttműködő partnere, és arról beszélgetünk majd, milyen értékteremtő ereje van az ICF minősített coachoknak az agilitás terén.

Időpont: 2022.11.25.

Minden tagunknak 20%-os kedvezményt biztosít a konferencia!

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

Barnóczki Annamária MCC

Elsősorban közép- és felsővezetők üzleti edzőjeként tevékenykedem. Kiemelt szakterületeim a különböző vezetői készségek fejlesztése, a konfliktus-, stresszkezelés és a karriermenedzsment. Agilis csapatokkal, vezetőkkel 6 éve dolgozom együtt.

A legnagyobb nemzetközi coaching szervezet, az International Coach Federation (ICF) tagja vagyok, ahol megszereztem a legmagasabb nemzetközi minősítést, az ún. MCC (Master Certified Coach) szintet. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartom az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve vagyok, ezért folyamatosan oktatok coach hallgatókat.

Hegyi Nóra PCC,

Agile Coach Lufthansa Systems

Több mint 15 év szervezetfejlesztői valamint business coach tapasztalattal érkeztem az agilis csapatok világába. Tagja vagyok az ICF-nek  ( Nemzetközi Coach Szervezet), ahol PCC (Professional Certified Coach) minősítést szereztem.

Hiszek a coaching erejében, amit már nagyon sok szervezeti és egyéni folyamat során megtapasztaltam.

Agilis csapatokat coachként és Scrum Masterként támogatok. Számomra ez azt jelenti, hogy olyan környezetet hozunk létre, ahol a tanulás közös élmény, mindenki jobb önmagává válik és a csapat működésének új minőségét tapasztalja meg.

Németh Zita MCC

Szakmai identitásom kettős, alapvégzettségem a Szervezet és Munka Szakpszichológus, ami mellett mindig ott van a Coach is.

20 éve foglalkozom vezetők, csapatok és szervezetek hatékonyságának fejlesztésével, mindig törekedve arra, hogy a legújabb módszereket is bevigyük a térbe, de soha ne kész, dobozos megoldásokkal dolgozzunk. Ebből 8-10 éve dolgozom agilis területen csapatokkal és vezetőkkel.

Azt vallom, hogy az eszközök és a módszerek csak a vivőanyagai és támogatói minden fajta működésnek, és valójában a Mindset határozza meg, mennyire leszünk benne sikeresek.

Ha működési mód váltását a szemlélet váltásával akarjuk kísérni, ott a coachingnak nagyon nagy szerepe lesz.

van der Meer Gabriella MCC

25 éves vezetői, pedagógiai és coaching múltam bölcsész, külgazdasági és coaching (2500+ óra) tanulmányok előzték meg. Tevékenységeim mindegyikére jellemző, hogy szenvedéllyel, elkötelezettséggel, fókuszált figyelemmel vagyok jelen, legyen az coaching, tanácsadás, oktatás, futás, zenélés, és gyakran tapasztalok meg flow élményt, munkán belül is. Coach trénerként, mentor coachként és szupervízorként is dolgozom együtt a coach kollégáimmal. 8 éve kísérek agilis csapatokat és 3 éve minősített Scrum Masterként és Agilis coachként is dolgozom agilis vezetőkkel és csapatokkal.

Zilahi Angéla PCC

Coach szakmai pályafutásom közel 7 éve kezdődött, amit több mint 10 éves üzleti múlt előzött meg, főként multinacionális cégeknél. A  munkámban jelenleg két fontos fókuszterület van. Az ICF (Nemzetközi Coach Szervezet) minősített coachaként (Professional Certified Coach) támogatok vezetőket, üzleti céljaik elérésében és elakadásaik megoldásában, valamint a coach és segítő kollégáimat szupervízióval és mentoringgal segítem. Az ICF Magyarországi Tagozatának Akkreditációs igazgatójaként különösen fontosnak tartom, hogy minden tagunknak biztosítsuk a folyamatos szakmai fejlődést, amivel az ügyfeleiknek minőségi coaching élményt tudnak adni.

Közel két éve szerelem az életemben az agilis csapatok és vezetők fejlesztése is, minősített Scrum Masterként és Agilis támogatóként, coachként fontosnak érzem azt a fajta érzelmi és pszichológiai biztonság megteremtését, ahol a csapatok és a vezetők együtt képesek növekedni és szárnyalni.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam