Díjat kapott az ICF Magyar Tagozata és a METU közös CSR programja

Óriási megtiszteltetés, hatalmas elismerés érte tagozatunkat!

Az ICF Magyar Tagozata és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) közös kezdeményezése, a Next Gens! – közösen a jövő HR generációjáért elnevezésű CSR-program nyerte el az ICF nemzetközi szervezetének Gift of Coaching Awards díját. Az elismerést olyan hatásos jószolgálati coaching kezdeményezéseknek ítéli oda az ICF Foundation, amelyek változást hoznak a világban, valamint a helyi közösségekben.

Az ICF Magyar Tagozata és a METU szervezésében valósult meg az a nagyszabású közös program, ahol 64 emberi erőforrások szakos (Bsc) hallgató és több mint 40 coach vehetett részt 5 alkalmas, egyéni coaching folyamatban. A coachok három, ICF-akkreditációval rendelkező coachiskola (Coach Akadémia ACTP, Coach School, a Pünkösdi Teológiai Főiskola) és a METU coachképzésének hallgatói közül kerültek ki.

A szervezők célja volt, hogy a jövő HR szakembereit támogassák és felkészítsék karrierjük indulásában a coaching módszertana használatával, továbbá, hogy a jövő HR szakemberei első kézből szerezzenek tapasztalatot a coachingról, mint képzés-fejlesztési eszközről.

Így találtak egymásra a hallgatók

A Gift of Coaching – Single Initiative Award-díj az ICF helyi tagozatainak kiváló munkáját hivatott elismerni, és amelynek logóját a nyertes egy évig használhatja. Célja még, hogy a professzionális coaching segítségével növeljék a coaching ismertségét a közösségekben.

A díjazott program megvalósításban az ICF Magyar Tagozata felől Csetneki Csaba PCC elnök, Séra Attila PCC CSR igazgató vezetésével a CSR-csapat, valamint a METU részéről Dr. habil. Szabó Szilvia és Dr. Király Zsolt szakvezetők működtek közre.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam