Zoles Ágnes

Zoles Ágnes vagyok, vezető auditorként, üzletviteli tanácsadóként és business coachként működöm.

Coachként hiszek abban, hogy ítélkezésmentes, támogató és elfogadó légkörben lehetséges segítséget nyújtani abban, hogy az ember saját erőforrásait felhasználva felismerhesse és meghaladhassa megakadásait, megtalálván saját válaszait és elindulhasson a változás által a céljai

felé. A megoldásokat nem a problémák szintjén találjuk meg. Az együttérző kedvesség és segítség nyújtás átölelő, biztonságot nyújtó és partnerségen alapuló térben buddhista szemlélettel és szükség szerint eszközök bevetésével törekszem ügyfeleimet a megoldás fókuszhoz hozzásegíteni.

Párhuzamosan a saját álmaim, céljaim megvalósítása mellett az üzleti világban 20 éves tapasztalatomat bővítem folyamatosan vezető auditorként, üzletviteli tanácsadóként, szabványoknak megfelelő rendszerek kialakításában tanácsadóként túlnyomóan kkv-ék számára. Az üzleti körben felső- és középvezetőkkel, továbbá munkatársakkal folytatott közös munkából fakadt az igény valamilyen személyesebbre, így találtam a coachingra. Business coachként 2015-ben végeztem és abban az évben az ICF-nél sikeresen megszereztem az ACC minősítést. Vezetői tapasztalataimat és az üzleti vezetőkkel folytatott közös munkát az elmúlt 20 éves időszak alapozta meg.

A coaching mellett a másik számomra kedves foglalatosság a buddhista etika játékos foglalkozások tartása általános iskolákban.

Állhatatosan hiszek minden olyan tevékenységben, amivel segíteni és adni tudok mások haladásához.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

2001 óta dolgozom megbízott vezető auditorként nemzetközi tanúsító szervezetnél és saját vállalkozásomban üzletviteli és szabványoknak megfelelő rendszer építő tanácsadóként valamint 2015 óta business coachként.

Tanulmányok

• 2021-  Budapesti Metropolitan Egyetem  - business és team coach szak
  • 2020   Solution Surfers - Brief coachig
  • 2019   Tan Kapuja Buddhista Főiskola - dharma oktató