Szabó Henrik
Szabó Henrik

Amikor megláttam, hogy az alumnim, - a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara - business coach képzést indít, nem tudtam pontosan mi is az, de kíváncsi voltam és beiratkoztam. Azt gondoltam ez valami gazdasági tanácsadó dolog lehet (nyilván tévedtem:) Úgy éreztem már eleget dolgoztam ahhoz, hogy vissza tudjak adni a tapasztalatomból másoknak. A képzés alatt ráébredtem, hogy a coachinggal és külön tanácsadással is szeretnék foglalkozni, mert szeretem és boldoggá tesz. Az önismereti és önfejlesztő tréningeken később kiderült, hogy férfiként magas szintű empátiával rendelkezem, kíváncsi és lényeglátó a természetem, illetve szeretek embereket támogatni. Nem munkának élem meg, akkor is csinálnám, ha a lottón nyertem volna.

Azért lettem coach, hogy segíteni tudjak. Szeretek kapcsolódni az ügyfeleimmel és biztonságos, elfogadó környezetben kísérni őket az aktuális elakadásuk megoldása felé vezető úton és tovább. Örülök, ha inspirálom az embereket, hogy a belső “hivatásukra” is fókuszáljunk, és örömteli munkát végezzenek. Hiszem, hogy így egy boldogabb világban élhetünk.

Utam során ráébredtem, hogy szeretek adni és fontosnak tartom, hogy az embereknek legyen lehetőségük kiaknázni a bennük rejlő potenciált.

Mottóm: “A változás olyan ajtó, amelyik csak belülről nyílik.”

Kedvenc témáim: karrier váltás, ország váltás, válság- vagy változás menedzsment, vezetői kompetenciák, nehéz döntések.

Mélyen hiszek az őszinteségben, alapértékem a nyitottság, a humor és az állatok szeretete A feleségemmel két kutyánk és négy lovunk van. Természetemnél fogva kíváncsi vagyok és érdekelnek az emberek. Hobbim a búvárkodás, az autók, könyvek és zene.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Szegeden nevelkedtem, később külföldre költöztem, most Belgiumban élek. Közgazdász családban nőttem fel, a szüleim a ’90-es években lettek vállalkozók. Egyetemista koromban nekem is volt saját vállalkozásom. Tönkrement. Az első bukfenc, viszont sok tanulás volt benne. Egyetem után a bankszektorban helyezkedtem el később a családi vállalkozásokban dolgoztam. Miután visszaköltöztünk Belgiumba, egy 3D nyomtatással foglalkozó nemzetközi cégnél kezdtem dolgozni. Ez volt az utolsó „munkahelyem”. Azóta segítő szakemberként  coachinggal, személy- és szervezetfejlesztéssel foglalkozom.

Tanulmányok

SZTE-GTK Közgazdász
SZTE-GTK Business coach

Publikációk

 

 

Nyelv:
magyar, angol
E-mail cím:
info@szabohenrik.hu
Telefonszám:
+36306542818
Honlap:
LinkedIn:
www.linkedin.com/in/henrik-szabo
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam