Medgyesi Krisztina
Medgyesi Krisztina

Tizenöt éve foglalkozom egyének és szervezetek fejlesztésével. A Lemma coaching rendszerszemléletű és megoldásorientált coach képzését, a Magyar Pszichológiai Társaság és a Solution Surfers brief coach és team coach módszertani képzéseit, a Gestalt Coaching Center Action Learning Team Coach képzését, Gestalt alapképzését és 60 órás vezetői coach továbbképzését végeztem el.

Fontos nekem, hogy hogy ügyfeleim saját tempójukban és útjukon, jó érzéssel haladhassanak céljaik elérése felé. Ehhez széles eszköztárat kínálok: a megoldás-orientált módszertan, a Gestalt, a tranzakció-analízis, a személyiségtipológiák, a rendszerállítás és a tréneri munkám során megismert modellek éppen úgy szerepet kaphatnak egy ülés során, mint a jelenlét, a meghallgatás, a jó sztorik vagy a humor. A coaching mellett fókuszolással és testtudatos módszerekkel is dolgozom.

Minősített GPOP, Hogan, ARPe, DISC, PersoLog viselkedésprofil, SHL visszajelző vagyok. A fókuszolás-orientált coaching magyarországi képviselője vagyok, rendszeresen képzek tovább a módszerben coachokat. Az ArtWork csapat mester trénere, az Antener Trénerképző budapesti vezető trénere vagyok. 2011 óta óraadó vagyok a BMGE munka- és szervezetpszichológia szakán, coaching témában.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Szervezet- és vezetőfejlesztési munkám során a multik világában és a nonprofit szektorban egyaránt dolgozom. Alakítottam ki és valósítottam meg szervezetfejlesztési folyamatot 3-tól 1800 fős területig. Ismerem a különböző vezetői szintek, a projektmenedzsment és a szakértők leggyakoribb kihívásait, és a szervezeti változások által létrejövő helyzeteket, érzéseket.

Nem szervezeti ügyfeleimmel pedig a legkülönbözőbb magánéleti kérdéseken dolgoztunk már együtt. Izgalmas, energizáló és örömteli számomra, hogy részese lehetek a változásnak, ami a közös munkánk során bekövetkezik.

Tanulmányok

Budapesti Corvinus Egyetem: Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és szervezés (Emberi erőforrás menedzsment) főszakirány, Marketing-kommunikáció mellékszakirány

Publikációk

Előadói tapasztalataim:

  • 2017. május 24: Előadó a Morning Coaching rendezvény-sorozatban, coachoknak, Hogyan lehet sikeres a vállalati coaching? címmel
  • 2017. április Fókuszolás témában műhelytartó a Pszinapszison
  • 2016. december CoachOK Szakmai Szövetség: Coach kiválasztás vállalati környezetben
  • 2016. június Coaching Camp: „Együtt? Működés? Group coaching a szervezetfejlesztésben a Magyar Telekomnál” http://coachingcamp.hu/egyutt-mukodes-group-coaching-a-szervezetfejlesztesben-a-magyar-telekomnal
  • 2012 a Magyar Telekom munkatársai számára előadások a fókuszolásról és a lean menedzsmentről („Munkatársi Akadémia”)
  • 2011- előadó a BMGE munka- és szervezetpszichológus képzésén, coaching, coachok kiválasztása témakörben

Fontos még rólam tudni, hogy

Küldetésemnek tekintem a coaching ismertségének növelését, elismertségének és brand-jének gondozását. Pro bono folyamatokkal, rendezvények szervezésével, előadásokkal rendszeresen teszek azért, hogy minél szélesebb közönséghez jusson el a coaching, mint fejlesztési eszköz lehetősége.
Szabadidőmet férjemmel és kislányommal töltöm :).

Nyelv:
magyar, angol
Régió:
Budapest, Pest megye
E-mail cím:
medgyesi.kriszta@gmail.com
Telefonszám:
+36309306073
Honlap:
Facebook:
https://www.facebook.com/krisztina.medgyesi.5
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/medgyesi-krisztina-acc-4b942147/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam