Medgyesi Krisztina
Medgyesi Krisztina

Coach, tréner, szervezetfejlesztő, illetve mentor coach és coach szupervizor vagyok. Küldetésem, hogy segítsek egyéneknek, csoportoknak és szervezeteknek, hogy a saját szempontjaik szerint "jobban" tudják élni az életüket.

Húsz éve foglalkozom egyének és szervezetek fejlesztésével. A Lemma coaching rendszerszemléletű és megoldásorientált coach képzését, a Magyar Pszichológiai Társaság és a Solution Surfers brief coach és team coach módszertani képzéseit, a Gestalt Coaching Center Action Learning Team Coach képzését, Gestalt alapképzését és 60 órás vezetői coach továbbképzését, illetve a Watson Team Coach képzést végeztem el.

Fontos nekem, hogy hogy ügyfeleim saját tempójukban és útjukon, jó érzéssel haladhassanak céljaik elérése felé. Ehhez széles eszköztárat kínálok: a megoldás-orientált módszertan, a Gestalt, a tranzakció-analízis, a személyiségtipológiák, a rendszerállítás és a tréneri munkám során megismert modellek éppen úgy szerepet kaphatnak egy ülés során, mint a jelenlét, a meghallgatás, a jó sztorik vagy a humor. A coaching mellett fókuszolással és testtudatos módszerekkel is dolgozom.

Minősített ARPe©, GPOP™, Hogan, DISC, BM (Business Motivators), PersoLog Személyiségprofil, Profiles XT és SHL visszajelző vagyok. A fókuszolás-orientált coaching magyarországi képviselője vagyok, rendszeresen képzek tovább a módszerben coachokat. Az ArtWork csapat mester trénere, az Antener Trénerképző budapesti vezető trénere vagyok. 2011 óta óraadó vagyok a BMGE munka- és szervezetpszichológia szakán, coaching témában. Mivel küldetésemnek tekintem mások támogatást abban, hogy segítői hivatásukat professzionálisan és etikusan végezzék, 2024-ben Mentor coach-ként és coach szupervizorként is diplomáztam a PTF-en.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Szervezet- és vezetőfejlesztési munkám során a multik világában és a nonprofit szektorban egyaránt dolgozom. Alakítottam ki és valósítottam meg szervezetfejlesztési folyamatot 3-tól 1800 fős területig. Ismerem a különböző vezetői szintek, a projektmenedzsment és a szakértők leggyakoribb kihívásait, és a szervezeti változások által létrejövő helyzeteket, érzéseket.

Nem szervezeti ügyfeleimmel pedig a legkülönbözőbb magánéleti kérdéseken dolgoztunk már együtt. Izgalmas, energizáló és örömteli számomra, hogy részese lehetek a változásnak, ami a közös munkánk során bekövetkezik.

Kedvenc témáim a vezetővé válás, vezetői működés támogatása; a stresszkezelés-reziliencia, a kiégés felismerése és megelőzése; a változások elfogadása és kezelése mind egyéni, mind szervezeti szinten; a korlátozó hiedelmek felismerése és átalakítása; és az önazonos működés megerősítése, amiben minden szempontból "jól érzed" magad.

Szenvedélyem még a segítők segítése, így gyakran és örömmel dolgozom kezdő coachokkal, mind olyan coachokkal, akik már néhány száz órás tapasztalattal rendelkeznek. ICF akkreditált mentor coach vagyok, így a szakmai személyiség fejlesztése, a korlátozó hiedelmek megdolgozása, a szakmai önbizalom megerősítése éppen úgy témák az üléseimen, mint a hangfelvételek elemzése, és felkészülés az ACC-re vagy a PCC-re. Ilyen irányú igényeiddel is szeretettel várlak! :)

Tanulmányok

Budapesti Corvinus Egyetem: Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és szervezés (Emberi erőforrás menedzsment) főszakirány, Marketing-kommunikáció mellékszakirány

PTF (Pünkösdi Teológiai Főiskola): Mentor coach és Coach szupervizor, 2024.

Publikációk

Előadói tapasztalataim:

  • 2017. május 24: Előadó a Morning Coaching rendezvény-sorozatban, coachoknak, Hogyan lehet sikeres a vállalati coaching? címmel
  • 2017. április Fókuszolás témában műhelytartó a Pszinapszison
  • 2016. december CoachOK Szakmai Szövetség: Coach kiválasztás vállalati környezetben
  • 2016. június Coaching Camp: „Együtt? Működés? Group coaching a szervezetfejlesztésben a Magyar Telekomnál” http://coachingcamp.hu/egyutt-mukodes-group-coaching-a-szervezetfejlesztesben-a-magyar-telekomnal
  • 2012 a Magyar Telekom munkatársai számára előadások a fókuszolásról és a lean menedzsmentről („Munkatársi Akadémia”)
  • 2011- előadó a BMGE munka- és szervezetpszichológus képzésén, coaching, coachok kiválasztása témakörben

Fontos még rólam tudni, hogy

Küldetésemnek tekintem a coaching ismertségének növelését, elismertségének és brand-jének gondozását. Pro bono folyamatokkal, rendezvények szervezésével, előadásokkal rendszeresen teszek azért, hogy minél szélesebb közönséghez jusson el a coaching, mint fejlesztési eszköz lehetősége.
Szabadidőmet férjemmel és lányaimmal töltöm :).

Nyelv:
magyar, angol
Régió:
Budapest, Pest megye
E-mail cím:
medgyesi.kriszta@gmail.com
Telefonszám:
+36309306073
Honlap:
Facebook:
https://www.facebook.com/krisztina.medgyesi.5
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/medgyesi-krisztina-acc-4b942147/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam