Király Olívia

Nemzetközileg minősített coach, kommunikációs szakértő, szervezetfejlesztési tanácsadó vagyok. Ami közös minden tevékenységemben, az a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránti elhivatottságom.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Korábbi, a felnőttképzésben, a kulturális szférában és a biztosítási szektorban szerzett tapasztalataimra építve, munkám során egyéneket, csoportokat és szervezeteket támogatok a bennük rejlő lehetőségek felismerésében és tudatosításában, elakadásaik megoldásában, képességeik fejlesztésében. Szenvedélyem a kölcsönös tanulási élmények létrehozása.

Hiszem, hogy akkor tudom ügyfeleimet a legjobban támogatni, ha mintát nyújtok az elfogadó, respekt normát kialakító attitűdömmel, kommunikációmmal és nyitottságommal, és útitársként kísérem őket – teljes partnerségben.

Sokat dolgozom fiatalokkal: a HiSchool coachaként pályaválasztás előtt álló diákokkal, valamint a Sport-Levelup munkatársaként sportolókkal is, egyéni, csoportos és team coaching keretében.

Tanulmányok

• Coach Akadémia ACTP akkreditált Kvalifikált Business Coach képzés, PCC vizsga (2019-2021)
  • Budapesti Metropolitan Egyetem, OD – Szervezetfejlesztési szaktanácsadó szakirányú továbbképzés (2019-2021)
  • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Kommunikáció és médiatudomány MA (2016-2018)
  • Budapesti Corvinus Egyetem, Kommunikáció és médiatudomány BA (2013-2016)

Képzések:

• Megoldásfókuszú coaching gyermekekkel és kamaszokkal (2021)
  • Watson Coach Iskola, Cselekvésorientált Csoport és Team Coaching (2020-2021)
  • HR Partner Consulting, Action Learning Team Coaching (2020)
  • Process Communication Magyarország, Process Communication Model® képzés (2020)
  • Vintage Akadémia, Trénerképzés (2020)
  • METU Xpert – Transformative Agile Leadership miniMBA (2019)
  • Independent Media Education Center, PR és marketingkommunikáció (2015-2016)
  • KÜRT Akadémia, NET-WORKS Online kommunikációs képzés (2015-2016)

Fontos még rólam tudni, hogy

Több projekt keretében dolgozom önkéntesként a hazai professzionális coaching népszerűsítéséért. Jószolgálati coach tevékenységem során többek között értékteremtő civil szervezeteket és pályaválasztás előtt álló fiatalokat támogatok. Tagja vagyok az ICF Kommunikációs és CSR csapatának; illetve a HiSchool, valamint az ÉnProjekt coach csapatának önkénteseként és szakmai vezetőjeként is dolgozom.

E-mail cím:
olivia@oliviakiraly.com