Hábenczius Károly

VEZETÉS ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉS: Orvosi hivatásomat hét év szolgálatot követően gyógyszeripari karrierre cseréltem. Üzleti tanulmányaimat a világ vezető egyetemein (Vanderbilt, INSEAD, Wharton) végeztem. Marketing és értékesítési területen sikeres felsővezető voltam. Majd általános igazgatási funkcióban egy másik vállat felsővezető csapatát erősítettem. Jelenleg főállásban belső szervezetfejlesztési projektek megvalósítását támogatom.

COACHING: Az emberekkel való személyes kapcsolódás alapvető szükségletem. Ez vezetett a gyógyítói munkához, ezt tartottam a legfontosabbnak vezetőként, és ezirányú készségeim fejlesztése érdekében végeztem el a Coach Akadémia coach képzését 2016-ban. Arra törekszem, hogy minden ügyfelemet a lehető legmagasabb szinten támogassak a céljai elérésében. 2018-ban ACC, 2021-ben pedig PCC minősítést szereztem, valamint tagja lettem az ICF nemzetközi Mentor Coach csapatának.

GESTALT: A coachingban tanult kompetenciáim továbbfejlesztése céljából elvégeztem a Norvég Gestalt Intézet Főiskola négyéves Gestalt terapeuta képzését. Ennek következtében a coaching üléseimet az ICF kompetenciák alkalmazása mellett áthatja a Gestalt szelídsége, kíváncsisága és jelentudatossága. Tapasztalatom szerint minden helyzetben és ügyfélben benne van a megoldás,  az én feladatom csupán annyi, hogy teret adjak annak a megjelenéséhez.

Nyelv:
angol, magyar