Draskóczi Katalin
Draskóczi Katalin

Számomra a coaching egy inspiráló, kreatív tér megteremtését jelenti egy olyan párbeszédhez, amely során felszínre kerülnek, tudatosulnak és konkrét lépésekké alakíthatóak az egyéni és csapatszintű kihívások.

A több, mint húsz, számos vállalati területen és projekten eltöltött év alatt sokféle tapasztalattal és tudással lettem gazdagabb. A tanulás témaköre mindig központi szerepet játszott a munkám során. Hogyan lehet az egyéni tanulást az erősségekre építve maximalizálni? Hogyan lehet ezzel egyidőben nemcsak a csapat tanulását, hanem a szervezeti tudást is optimalizálni? Az átfogó, rendszerszerű szemléletet akkor tanultam meg, amikor több százezer munkavállalót támogató tanulási rendszereken dolgoztam. Az empatikus, egyénre koncentráló megközelítést pedig a coaching tanította meg. E kettő találkozásából pedig olyan erő születhet, ami egy együttműködésre és támogató légkörre épülő csapatban különleges teljesítményeket hozhat létre.

Coaching területek:

Business coaching, Munka és magánélet egyensúlya, Vezetői készségek fejlesztése, Agilis csapatok, Távmunka, Online munkavégzés és rugalmas munkaköri rendszerek, Munka multikulturális környezetben, Action Learning Team Coaching, Transzformatív Team Coaching, Coaching Szupervízió

Tanulmányok

  • Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem - Vezetés és Szervezés szakirány (2000)
  • Coach Akadémia - ICF Certified Business Coach (2018)
  • HR Partner Consulting - Action Learning Team Coach (2019)
  • Gestalt Coaching Center - Gestalt alapok a vezetői coachingban (2020)
  • Ascon Consulting - Szervezetfejlesztő Transzformatív Team Coaching (2021-2022)
  • International Centre for Coaching Supervision - Coaching Supervisor (2023 - in progress)

Nyelv:
magyar, angol
E-mail cím:
draskoczikata@gmail.com
Telefonszám:
+36709777856
LinkedIn:
www.linkedin.com/in/katalin-draskoczi-pcc
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam