Draskóczi Katalin
Draskóczi Katalin

Számomra a coaching egy inspiráló, kreatív tér megteremtését jelenti egy olyan párbeszédhez, amely során felszínre kerülnek, tudatosulnak és konkrét lépésekké alakíthatóak az egyéni és csapatszintű kihívások.

A több, mint húsz, számos vállalati területen és projekten eltöltött év alatt sokféle tapasztalattal és tudással lettem gazdagabb. A tanulás témaköre mindig központi szerepet játszott a munkám során. Hogyan lehet az egyéni tanulást az erősségekre építve maximalizálni? Hogyan lehet ezzel egyidőben nemcsak a csapat tanulását, hanem a szervezeti tudást is optimalizálni? Az átfogó, rendszerszerű szemléletet akkor tanultam meg, amikor több százezer munkavállalót támogató tanulási rendszereken dolgoztam. Az empatikus, egyénre koncentráló megközelítést pedig a coaching tanította meg. E kettő találkozásából pedig olyan erő születhet, ami egy együttműködésre és támogató légkörre épülő csapatban különleges teljesítményeket hozhat létre.

Coaching területek:

Business coaching, Időgazdálkodás, Munka és magánélet egyensúlya, Vezetői készségek fejlesztése, Agilis csapatok, Távmunka, Online munkavégzés és rugalmas munkaköri rendszerek, Munka multikulturális környezetben, Action Learning Team Coaching

Tanulmányok

  • Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem - Vezetés és Szervezés szakirány (2000)
  • Coach Akadémia - ICF Certified Business Coach (2018)
  • HR Partner Consulting - Action Learning Team Coach (2019)
  • Gestalt Coaching Center - Gestalt alapok a coachingban (2020)
  • Ascon Consulting - Szervezetfejlesztő Transzformatív Team Coaching (2021-2022)

Nyelv:
magyar, angol
E-mail cím:
draskoczikata@gmail.com
Telefonszám:
+36709777856
LinkedIn:
www.linkedin.com/in/katalin-draskoczi-pcc
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam