Almási Anikó
Almási Anikó

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy nagy dolgokra vagyunk teremtve és ezt a lelkesedésemet szeretném továbbadni másoknak is. A coaching számomra a bizalom, a tudatosság és a fejlődés hármasának ötvözete, egy eszköz arra, hogy az élet ne történjen velünk, hanem mi alakítsuk azt a lehető legjobbra.

25 éves angol nyelvtanári pályámat hátrahagyva, a coachingot tartom új hivatásomnak. Ehhez a tudást elsősorban a Coach Akadémián szereztem meg, de azóta is folyamatosan tanulok nemzetközi színtereken is.

Az alábbi területek példaként szolgálnak arra, hogy miben tudok nektek leginkább támogatást nyújtani: önbizalom növelése, szokások kialakítása, halogatás leküzdése, negatív hozzáállás átkeretezése (pl. vizsgáktól való félelmek esetén), nyelvi coachként a magabiztosság az angol nyelvtudásban – azért a szívem egy darabja ott maradt a nyelvtanításban.

Az ICF Magyar Tagozatában 2021 októberi csatlakozásomtól kezdve  aktívan részt veszek. A 2021-es konferencia szervezésében vállaltam szerepet, 2022-től pedig a Tagsági Igazgató, Szegedi Gabriella csapatát erősítem.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Jelenleg egyéni vállalkozó coachként dolgozom és a HiSchool önkéntes szervezetben vállalok pro-bono coachingot pályaválasztás előtt álló diákokkal.

Ötvözve a nyelvtanári tapasztalatomat, szívesen dolgozom angolul, coaching keretekben.

Tanulmányok

  • 2023 nov.-dec. - Egészségügyi coaching képzés a PAF Alapítvány szervezésében
  • 2019 - 2021 május -Business coach, Coach Akadémia ACTP, nappali képzés
  • 2021 június  - Megoldásfókuszú Coaching gyerekekkel, kamaszokkal

Nyelv:
angol, magyar
Régió:
Budapest, Online határtalanul
E-mail cím:
almasi.aniko@gmail.com
Telefonszám:
+36208234476
Facebook:
https://www.facebook.com/aniko.almasi.coaching
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/almasianiko/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam