ICF Kompetenciák a coaching ülés/folyamat során és a Mentor coaching – Kompetencia Fórum

 

Az est mentor coachai:

 

 

 

 

 

 

Kompetencia fórum első részében Barnóczki Annamária az akkreditációt és a mentor coachingot, van der Meer Gabriella a szupervízió, esetmegbeszélés önfejlesztésünkben betöltött szerepét mutatja be a résztvevőknek. Csetneki Csaba egy embodiment gyakorlattal mozgatja meg a csoportot, és Nemes Antónia egy integrál szemléletű modellt mutat be a jelenlévőknek.

A többféle megközelítés, felvezetés itt ér majd össze, amikor kiscsoportos munka keretében a négy mentor facilitálja azt a közös, kiscsoportos műhelymunkát, amelyben a résztvevőkkel együtt dolgozzuk ki a 6. ICF coach kompetencia, a hatékony kérdezéstechnika négy kvadránsos megközelítését.

 

Tanuljunk együtt egymástól!

 

Annamária mélyen hisz a tudásmegosztásban és a mentor coachingban. Három olyan egykori mentoráltját kérte fel a közös munkára, akik – hozzá hasonlóan – jelenleg is részt vesznek mentor coachingban, valamint maguk is készülnek a mentori szerepre.

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

A rendezvényen részt vevők számára igény szerint Barnóczki Annamária PCC 2 csoportos mentoring óráról szóló igazolást állít ki.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2015. május 28. 18:30 – 20:30

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam