A hatékony csapatok 6 feltétele

Komplex világunkban szinte nélkülözhetetlen a sikerhez a jó együttműködés és a csapatmunka. Ennek ellenére nagyon kevés az igazán hatékonyan működő csapat. Többek között ezért is, a szakma egyetért abban, hogy a team coachingnak nagy jövője van.

Ezen a workshopon betekintést adok a Shellnél használt team coaching eszközökbe és körbejárjuk A HATÉKONY CSAPATOK 6 FELTÉTELE modellt.

Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ:

1. Hogyan tudunk úgy tervezni és elindítani csapatokat, hogy mielőbb hatékonyan működjenek?
  2. Mik a feltételei annak, hogy a team coaching hatásos legyen?
  3. Miért elengedhetetlen a team coaching a kultúraváltáshoz?
  4. Mit csinál a globális nagy Shell a team coachinggal, és mit csinál a team coaching a Shell-el?

A modellről információ angol nyelven:

6 Team Conditions | 6 Conditions for Team Effectiveness

Előadó: Ságodi-Sturm Hajni

Hollandiában él, a Shellnél belső szervezetfejlesztő, tréner. Nemzetközileg elismert executive / teamcoach (PCC) és egy sor tréneri és (team)coach képesítéssel rendelkezik (ASTD, CCPC, ORSCC, TDS, Kantor, iOPT, Blanchard, MBTI, ValueDrives). A European Organisation Design Forum Elnőkségi Tagja. A Shellnél és előtte az Accenture-nél végzett munkája során a világ számos országában dolgozott már (USA, Kanada, Fülöp-szigetek, Omán, Nigéria stb.). Holland férjével együtt öt gyermekük van, akik közül már csak egy lakik otthon.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Az ICF Coachklubon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Időpont: 2022. február 10. (csütörtök), 16.00 – 18.00
Helyszín: Zoom meeting